019.jpg
Captura de pantalla 2020-05-01 a las 12.

DESCARREGA LA NOSTRA CARTA

Esmorzar

La importància del primer àpat del dia. Ja siguin les 7 del matí o les dotze del migdia estem a la vostra disposició amb tot el que la vostra gana desitgi.

Dinar

L’àpat principal, per fer-lo sol o en companyia. Nosaltres t’oferim diferents solucions. El plat del dia amb una opció de carn i una de peix. El plat combinat, per muntar-lo al teu gust i una carteta amb preus de mercat, que per això el tenim davant.

Brenar

El menjar preferit dels nens, doncs ja han sortit d’escola. Un espai com el nostre sense fum i amb una bona terrassa sense trànsit de cotxes és el lloc perfecte perquè les mares i els pares estigueu tranquils mentre la canalla recupera les forces.

 

Un Espai Únic

En un dels emplaçaments més singulars de la nostra ciutat, trobem Urpí als Jardins. Un espai singular enmig de la natura, plàcid perfectament idoni per a tothom que busca aturar el temps i el relax. Amb una àmpliaoferta, especialmete indicada per a un públic que busca diferenciar-se. Entre la nostra gamma de productes selectes, disposem d'un servei de càtering, per a grups reduïts i grups de més de 100 persones, no dubteu en demanar pressupost dels nostres serveis

Organitza la teva festa als jardins, consulta tota les nostres opcions.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Aniversaris, trobades d'amics, festes  d'empres i una infinitat de possibilitat. 

Captura de pantalla 2020-05-09 a las 12.
Captura de pantalla 2020-05-09 a las 12.
Captura de pantalla 2020-05-01 a las 12.

Horari d' obertuta 

Horaris comercials Urpí als Jardins

De dilluns a dissabte de 11:00 a 14:00 i de 16:30 22:00  

Diumenges i festius 11 a 16:00

user-info_icon-icons_edited.png

A causa de l'actual situació, el nostre horari comercial es veurà alterat. El nostre prsonal us informarà dels nostres horaris.